Neem contact op 0031 (0) 43 8524934
Panorama foto van Zuid limburgs heuvelland
fotolink naar de website van Staatsbosbheer

RESERVEER IN HET PARADIJS


Reserveren bij Hof van Libeek betekend reserveren voor een campingplaats of vakantiehuisje gelegen midden in de natuur met een adembenemend panorama gratis er bij. Het wordt aanbevolen ruim van te voren te reserveren, zodat u zeker bent van een goede plek! Bedenkt u wel dat het een reserveringsaanvraag is en pas geld na schriftelijke bevestiging van onze kant.

Wij houden ons aan de privacywet en gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om! Uw gegevens blijven alleen bij ons in de administratie en worden niet voor een ander doel gebruikt dan het contact tussen u en ons bedrijf!Capcha
Slingerweg door de Limburgse heuvels

Reserveren

U reserveert voor een plek in de mooie Limburgse natuur, maar wel met een internationale ligging. In de auto bent u binnen mum van tijd in België of Duitsland.

Het is immers hooguit 25 minuten rijden naar de Ardennen in België, 20 minuten rijden naar het centrum van Aken in Duitsland een middelgrote stad met een mooi oud centrum en hooguit 15 minuten naar het befaamde mooie Maastricht met zijn vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en kroegen.

BELANGRIJK!

Als u gebruik maakt van het online formulier krijgt u direct automatisch een mail. Reserveringsaanvragen via het formulier moeten eerst door ons per mail bevestigt worden.

Griekse voorgerechten restaurant Athene