Neem contact op 0031 (0) 43 8524934
Panoramabeeld van de camping bij Hof van Libeek
fotolink naar de website van Staatsbosbheer

CAMPING IN ZUID LIMBURG


Bij een echte boerderij. Onze kampeerboerderij, is een gezellige, kleinschalige minicamping met 15 ruime staanplaatsen en vrij uitzicht. Iedere staanplaats is ongeveer 100 m2 met eigen stroomvoorziening. U kunt zowel met uw caravan, camper of tent bij ons terecht. Onze camping ligt in het zuidelijkste punt van Zuid Limburg tegen de Belgische grens aan. Een vaste seizoensplaats behoort ook tot de mogelijkheden.

Echtpaar zit relaxed naast hu camper op de camping van Hof van Libeek.

KINDEREN VOELEN ZICH THUIS

Als de kinderen plezier hebben, heeft u dat ook! Ons schitterende landgoed is zeer groot en erg groen. De kinderen kunnen lekker spelen in de weilanden of aan de rand van het bos. Uw kinderen zullen zich dan ook al snel thuis voelen bij ons en dat is voor u een hele geruststelling. U heeft ook recht op ontspanning!

Uw paard mag mee!

Onze locatie is een schitterende startplek voor een tochtje met uw paard. Wilt u uw paard meenemen om een actieve vakantie in het Zuid-Limburgse te hebben? Dat kan! Rondom de kampeerplaats zijn enkele weilanden waar uw paard rustig kan grazen. U kunt uw paard zelfs in een box in onze paardenstal laten overnachten. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Reserveren

Het reserveren van een kampeerplaats kan altijd telefonisch of via e-mail. In overleg wordt een plaats voor u gereserveerd. Na reservering krijgt u een schriftelijke bevestiging. Uw reserveringsbevestiging is het bewijs dat u gereserveerd heeft. Bij annulering worden de kosten van de reservering aan u doorberekend. Denk daarom ook aan een reis- en annuleringsverzekering.
Een gereserveerde kampeerplaats die niet op de afgesproken datum is bezet en waarvan wij geen bericht van verhindering hebben ontvangen, wordt door ons tot de daarop volgende dag 11.00 uur vrijgehouden. Hierna wordt deze plaats aan een ander verhuurd.

Huisdieren

Honden en katten zijn natuurlijk zeer welkom bij ons op de camping, maar moeten op het terrein aangelijnd blijven en mogen niet in de sanitaire- en afwasruimte komen. Het is overigens voor uw hond of kat een fantastische omgeving om te wandelen, zwemmen en spelen. Dit maakt dat u in de avond een huisdier heeft dat zijn energie kwijt is en biedt voor u extra ontspanning. Heeft u een dierenarts nodig dan hebben wij voor u betrouwbare plaatselijke contacten voor veterinaire hulp.

Betaling

De dag van aankomst kunt u betalen tussen 19.30 uur en 20.00 uur. Alle gereserveerde dagen worden dan berekend.

Het uitzicht te zien op de camping van Hof van Libeek

WAT KOST HET?

Basisplaats uitgaande van maximaal 2 personen per kampeerplek per nacht. Inclusief plaats voor caravan, tent of camper. Parkeerplaats voor 1 voertuig op parkeerplaats, elektrische aansluiting (6 Amp.), warme douche (géén muntsysteem) en gratis WIFI. Prijs is exclusief toeristenbelasting.


Kampeertarieven 2018 voor 2 personen Prijs
caravan, tent of camper per dag € 17,30
toeristenbelasting per persoon € 1,35
1 voertuig parkeren GRATIS!
Uitbreidingsmogelijkheden Prijs
per persoon > 10 jaar pn € 5,00
kinderen < 10 jaar pn € 3,50
bijzettentje pn € 2,00
toeristenbelasting pp > 14 jr. pn € 1,35
auto/motor pn € 1,00
hond/kat pn € 1,00
Bezoekers Prijs
per persoon € 2,50
per auto/motor € 1,00

Aankomst- en vertrektijden:

Aankomst altijd na: 13:00 uur

Vertrek altijd voor: 12:00 uur

Vertrek na 12.00 uur enkel mogelijk in overleg.

Uitzondering:

Van 20 september t/m 23 september alleen lang weekend (vr t/m ma)  mogelijk te reserveren ivm Mergelland- Heuvelland tweedaagse.

De prijs per persoon per nacht extra (dus meer als 2 personen op 1 plaats)  is in dit weekend  € 8,65 (exclusief toeristenbelasting, auto of tent!) ouder dan 10 jaar.


FACILITEITEN

Een verblijf bij onze boerderij in Libeek betekent dat u gebruik kunt maken van alle moderne, nette en goed verzorgde faciliteiten die u van een eigentijdse kampeerboerderij mag verwachten.

Als extra gratis service voor al onze gasten hebben wij een kruidenbak met een ruim assortiment lekkere biologische kruiden om de dagelijkse maaltijden een extra delicaat accent te geven!

Er zijn voldoende, goed verzorgde sanitaire voorzieningen aanwezig. Denkt u daarbij aan toiletten, douchecabines en wasbakken. We hebben een aparte afwasruimte waar een centrifuge aanwezig is en tegen betaling ook een wasmachine. Hier bevindt zich ook informatie over de omgeving. Er is ook een afgesloten milieuhok aanwezig waar u het afval gescheiden kan deponeren. Ook kunt u gebruik maken van de draadloze internettoegang. Ook al zit u midden in de natuur, alle gangbare mobiele telefoonnetwerken hebben bereik in Libeek.

Hof van Libeek camping met heuvel panorama