Neem contact op 0031 (0) 43 8524934
Panoramabeeld van de camping bij Hof van Libeek
fotolink naar de website van Staatsbosbheer

CAMPING IN ZUID LIMBURG


Onze kampeerboerderij, is een gezellige, kleinschalige minicamping met 15 ruime staanplaatsen en vrij uitzicht. Iedere staanplaats is ongeveer 100 m2 met eigen stroomvoorziening. U kunt zowel met uw caravan, camper of tent bij ons terecht. Onze camping ligt in het zuidelijkste punt van Zuid-Limburg tegen de Belgische grens aan.

Echtpaar zit relaxed naast hu camper op de camping van Hof van Libeek.

KINDEREN VOELEN ZICH THUIS

Als de kinderen plezier hebben, heeft u dat ook! Ons schitterende landgoed is zeer groot en erg groen. De kinderen kunnen lekker spelen in de weilanden of aan de rand van het bos.

Uw paard mag mee!

Onze locatie is een schitterende startplek voor een tochtje met uw paard. Wilt u uw paard meenemen om een actieve vakantie in het Zuid-Limburgse te hebben? Dat kan! Rondom de kampeerplaats zijn enkele weilanden waar uw paard rustig kan grazen. U kunt uw paard zelfs in een box in onze paardenstal laten overnachten.

Reserveren

Het reserveren van een kampeerplaats kan altijd telefonisch of via e-mail. In overleg wordt een plaats voor u gereserveerd. Na reservering krijgt u een schriftelijke bevestiging. Uw reserveringsbevestiging is het bewijs dat u gereserveerd heeft.

Betaling

Op de dag van aankomst tussen 19.30 en 20.00 uur let op alle gereserveerde dagen worden berekend. In geval van annulering zijn er ten alle tijden kosten aan verbonden. Dit ongeacht de reden! Wij raden u aan voor deze kosten een annuleringsverzekering af te sluiten. Kosten die uw verzekeringmaatschappij niet dekt zijn voor eigen risico. Kosten in geval van annulering tot 10 dagen voor aankomst zijn € 12,50 per gereserveerde nacht. Binnen 10 dagen voor aankomst € 17,00 per gereserveerde nacht. Bij reservering van een plek gaat u met het bovenstaande akkoord.

Huisdieren

Honden en katten zijn welkom bij ons op de camping, maar moeten op het terrein aangelijnd blijven en mogen niet in de sanitaire- en afwasruimte komen. Het is overigens voor uw hond of kat een fantastische omgeving om te wandelen en spelen. Dit maakt dat u in de avond een huisdier heeft dat zijn energie kwijt is en biedt voor u extra ontspanning. Heeft u een dierenarts nodig dan hebben wij voor u betrouwbare plaatselijke contacten voor veterinaire hulp.

Betaling

De dag van aankomst kunt u contant betalen tussen 19.30 uur en 20.00 uur. Alle gereserveerde dagen worden dan berekend.

Het uitzicht te zien op de camping van Hof van Libeek

WAT KOST HET?

Basisplaats uitgaande van maximaal 2 personen per kampeerplek per nacht. Inclusief plaats voor caravan, tent of camper. Parkeerplaats voor 1 voertuig op parkeerplaats, elektrische aansluiting (6 Amp.), warme douche (géén muntsysteem) en gratis WIFI. Prijs is exclusief toeristenbelasting.


Kampeertarieven 2024 voor 2 personen Prijs
caravan, tent of camper per dag € 23,00
toeristenbelasting p.p. v.a. 14 jaar € 2,20
1 voertuig parkeren GRATIS!
elektrische auto opladen prijs per dag actuele prijs!
Uitbreidingsmogelijkheden Prijs
p.p. persoon t/m 13 jaar pn  €6,00
p.p. v.a. 14 jaar excl. toeristenbelasting €10,00
bijzettentje pn € 2,00
auto/motor pn € 1,00
hond/kat pn € 1,00
Bezoekers Prijs
per persoon € 2,50
per auto/motor € 1,00

Aankomst- en vertrektijden:

Aankomst altijd na: 13:00 uur

Vertrek altijd voor: 12:00 uur

Vertrek na 12.00 uur enkel mogelijk in overleg.

Uitzondering:

Van 20 t/m 23 september 2024 alleen lang weekend (vrij t/m ma)  mogelijk te reserveren i.v.m. MH2D.


FACILITEITEN

Een verblijf bij onze boerderij in Libeek betekent dat u gebruik kunt maken van alle moderne, nette en goed verzorgde faciliteiten die u van een eigentijdse kampeerboerderij mag verwachten.

Als extra gratis service voor al onze gasten hebben wij een kruidenbak met een ruim assortiment lekkere biologische kruiden om de dagelijkse maaltijden een extra delicaat accent te geven!

Er zijn voldoende, goed verzorgde sanitaire voorzieningen aanwezig. Denkt u daarbij aan toiletten, douchecabines en wasbakken. We hebben een aparte afwasruimte waar een centrifuge aanwezig is en tegen betaling ook een wasmachine. Hier bevindt zich ook informatie over de omgeving. Er is ook een afgesloten milieuhok aanwezig waar u het afval gescheiden kan deponeren. Ook kunt u gebruik maken van de draadloze internettoegang. Ook al zit u midden in de natuur, alle gangbare mobiele telefoonnetwerken hebben bereik in Libeek.

Hof van Libeek camping met heuvel panorama