Neem contact op 0031 (0) 43 8524934
Dolfijnen zwemmen webdesign Limburg
fotolink naar de website van Staatsbosbheer

ONZE HUISREGELS


Kampeerboerderij Hof van Libeek heeft een aantal simpele huisregels, die zijn gemaakt om uw vakantie prettig te laten verlopen met respect voor de medemens en natuur. Als iedereen zijn steentje bijdraagt aan de algehele sfeer stellen wij dat zeer op prijs. Wij doen daarentegen ook ons best om het u zo veel mogelijk naar de zin te maken. Lees de huisregels eens op uw gemak door!

Image

SEIZOENS PRODUKTEN

Ieder seizoen is anders en biedt zijn eigen specifieke natuurproducten uit onze boomgaard met verschillende soorten fruitbomen. Het fruit is natuurlijk bij ons te koop als de tijd hiervoor "rijp" is.

Wij maken ook appel- en perensap zonder enige toevoegingen direct in de fles en dat proef je. Van deze sappen maken we ook een gedeelte appel- en peren stroop die bijzonder lekker is op een stukje Limburgse kaas, pannenkoek of gewoon op een plak zwartbrood.

1 Aanmelden en vertrek

Gasten melden zich bij aankomst bij de receptie. Vanaf 13.00 uur kan men op de plaats terecht.

Bij vertrek moet de plaats om 12.00 uur schoon en verlaten zijn.

2 Auto's

Het kampeerterrein is autoluw, bij aankomst en vertrek mag de auto max. 3 uur bij de tent of caravan staan. In verband met de veiligheid mogen auto's alleen stapvoets rijden. Hierna dient de auto op de parkeerplaats te staan.

3 Huisdieren/Hond

Kindvriendelijke en goed opgevoede (rustige) dieren zijn welkom. Honden/katten moeten te allen tijde aangelijnd zijn op het kampeerterrein. Zij mogen hun behoefte niet op het terrein doen, mocht er een ongelukje gebeuren dan zorgt de eigenaar van het dier er onmiddellijk voor dat alles opgeruimd wordt.

De eigenaar is volledig aansprakelijk voor alle mogelijke schade welke door het huisdier veroorzaakt wordt.

4 Afval en opruimen

Bij ons wordt het afval gescheiden: restafval en PDMafval, papier en glas in de daartoe bestemde zakken of bakken. Deze bevinden zich in het mileuhok.

Voor al het afval geldt: maak het zo klein mogelijk, doosjes en pakken platvouwen. Glas schoonspoelen i.v.m. stankoverlast.

5 Gedrag en lawaai

Kenmerk van Kampeerboerderij Hof van Libeek is rust en ontspanning voor alle gasten. Daarbij is plaats voor muziek, zolang deze geen overlast veroorzaakt, dat wil zeggen dat uw buren het niet horen. Tussen 23.00 en 7.00 uur moet het stil zijn op het terrein.

6 Partytenten

Partytenten (alleen in overleg) of vergelijkbare tenten zijn niet toegestaan.

Image

IN DE KOELING

Ga eens naar ons informatiehuisje en kijk daar in de koeling, waar onze voorraad jams en sappen staan uitgestald voor onze gasten. Bij de receptie is er altijd wel iemand die u van dienst kan zijn voor de aanschaf van een van onze producten.

De verschillende soorten jam met ongebruikelijke maar heerlijke vruchten combinaties bevelen wij ook ten zeerste aan. Onze boomgaard en moestuin levert ons: kersen, rode bessen, pruimen, appels, peren, courgettes en diverse soorten tuinkruiden. Tijdens het seizoen leveren de fruitbomen een waar kleurenspektakel.

7 Gebruik toiletgebouw of afwasruimte

Kampeerboerderij Hof van Libeek besteedt zeer veel zorg aan het toiletgebouw om dat in optimale, blinkend schone staat houden. Helpt u ons daarbij: zorgt u dat het schoon en netjes blijft.

Kinderen tot 6 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Mocht er iets aan de hand zijn, meldt u het aan ons dan zullen wij het zo snel mogelijk aanpakken.

Roken is niet toegestaan binnen de gebouwen.

8 Chemisch toilet

Aan de buitenkant van het mileuhok is een spoelinrichting voor uw chemische toilet.

9 Gebruik kruidenbakken

U mag gebruik maken van deze kruiden.

10 Roken

Roken is toegestaan behalve in toiletgebouw, afwasruimte of mileuhok.

Vanzelfsprekend ruimt u uw peuken op.

11 Bezoekers

Bezoekers van de gasten zijn welkom tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Bezoek moet zich melden bij de receptie of U geeft het de dag van tevoren aan.

12 Klachten

Heeft u een klacht over iets aangaande de camping of de -voorzieningen, meldt u het ons alstublieft zo spoedig mogelijk zodat wij in staat zijn er iets aan te doen. Blijft u niet met een ergernis rondlopen, wij streven naar een rustige, ontspannen en gezellige sfeer en willen daarvoor doen wat in alle redelijkheid mogelijk is.

Koeien grazen in de Limburgse heuvels